Interne Winter Mixdubbel Competitie

16 oktober 2019


De Interne Winter Mixdubbel Competitie komt er weer aan!

Op de volgende vrijdagavonden zal er worden gespeeld: 22 november, 6 en 13 december, 10, 17, 24 en 31 januari en de finales op 7 februari.

Dus ben je lid van TV d’Oudelande, ben je 18 jaar of ouder en heb je zin om op een aantal vrijdagavonden twee uurtjes te tennissen en daarna gezellig wat te drinken met een hapje erbij, schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar Marion Jacobs ([email protected]) onder vermelding van jouw naam (voor- en achternaam), jouw speelsterkte in de dubbel en jouw mobiele telefoonnummer (in verband met het versturen van berichten via Whatsapp over o.a. het wel of niet doorgaan van de wedstrijden bij slecht weer). Als je al een mixpartner hebt dan ook graag de gegevens van deze partner vermelden. Natuurlijk is het mogelijk om met meerdere personen een team te vormen, zodat je niet elke wedstrijdavond hoeft te spelen. Graag in dat geval van alle teamleden bovenstaande gegevens doorgeven. Heb je nog geen partner? Geen probleem, gewoon inschrijven en dan ga ik mijn best doen een partner voor jou te vinden of jouw te koppelen aan een ander team.

Let op: mocht je een avond niet kunnen, zorg dan zelf voor een vervanger, zodat de wedstrijden gewoon door kunnen gaan.

De inschrijfkosten bedragen € 10,- per team (maakt dus niet uit of je met 2 of met meer personen een team vormt) en dienen per pin te worden voldaan tijdens de eerste wedstrijdavond op 22 november.

Ik zie jouw inschrijving graag tegemoet.  

Marion Jacobs

Nieuwscategorieën