Ladies Day 2018

23 april 2018


De Ladies Day komt eraan! En wel op vrijdag 8 juni a.s. De Ladies Day staat dit jaar in het teken van VINTAGE. Dus trek je tweede hands tenniskleding maar aan (of gewoon mooi in het wit, zoals vroeger) en neem dat presentje dat je ooit hebt gekregen, maar toch niet zo mooi vindt voor jezelf of die aankoop die je nooit gebruikt hebt mee, want een ander is er misschien heel blij mee! We maken dan met z’n allen een mooie ruilkraam.

Er worden alleen Dames Dubbels gespeeld en je kunt je inschrijven met of zonder partner. Als je je zonder partner inschrijft ga ik mijn best doen een partner te vinden, maar beloven kan ik niets. Minstens één van de twee dames moet lid zijn van onze vereniging.

Wat moet je verder nog weten?

  • Inschrijven tot 31 mei via toernooi.nl (als je nog geen account hebt dat dan graag eerst aanmaken en als het echt niet lukt mag je mij ook een mail sturen: [email protected])
  • Inschrijfkosten: 10 euro per deelneemster, alleen pinnen op de dag zelf
  • Aanwezig: 9:30 uur, de eerste wedstrijden starten om 10.00 uur en de laatste wedstrijden zullen rond 16.00 uur afgelopen zijn. Daarna nemen we onder het genot van een drankje de dag nog even door.

Dus aan alle dames: schrijf je in!

Namens het Ladies Day-comité (Veronica de Waard, Sandra van Huizen en ondergetekende),
Marion Jacobs

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0180 - 42 16 01

Address

Oosterparkweg 9
2986 AE Ridderkerk
Nederland