Ladies Day was een groot succes

07 juli 2024


Op 21 juni 2024 vond de Ladies Day met als thema Western plaats op onze vereniging. Naast dames van Oudelande deden er ook dames van RLTC, TVR en Hiaten mee.

Het was weer gezellig druk op het park. Naast tennissen werd er lekker gegeten, zoals broodjes hamburger met patat en salade, gezellig gesnuffeld bij de kramen (kleding van Mieke, schoonheidsspullen van Sandra van Kimimi, voetreflextherapie van Mirjam, geborduurde kaarten en chocola van Yvonne, sieraden en nog veel meer bij Didi van Jadi.the.label en natuurlijk onze eigen makelaar Cathy van ERA Content Plus) en geknutseld bij de workshop.

Helaas ging het af en toe regenen, maar met een paar kleine aanpassingen hebben we toch alle poulewedstrijden kunnen spelen. De poulewinnaars zijn te zien op de foto's.

We waren daardoor wel eerder klaar met tennissen, dus werd er volop geknutseld bij de workshop, die deze keer uit 3 onderdelen bestond: kleine terracottapotjes versieren, met porseleinstiften tekenen op een klein vierkant porseleinen bordje en als laatste een wat grotere tegel versieren met sjablonen en stiften. Zie de foto's voor de mooie creaties die gemaakt zijn.

Ik bedank hierbij iedereen die geholpen heeft deze dag tot een succes te maken (organisatie, hulp in de keuken en achter de bar, de hamburger bakkers, de standhouders, de onderhoudsploeg, de mensen die geholpen hebben met versieren en natuurlijk alle deelneemsters)!

Marion Jacobs

Nieuwscategorieën