Mededelingen van het bestuur

28 november 2021


In navolging op de persconferentie van afgelopen vrijdagavond voortvloeiend uit de laatste cijfers en adviezen van het RIVM heeft onze sportbond KNLTB in samenspraak met NOC*NSF helaas weer extra strengere maatregelen moeten nemen in het gebruik van ons sportpark, clubhuis als terras welke wij als bestuur dan ook zullen volgen.  

Avondlockdown Tennis vanaf 17.00 uur!!  

Het volledige sportpark, clubhuis (Baan 9) als het terras zal dan ook vanaf zondag 28 november tot zeker zaterdag 18 december alle dagen van de week vanaf 17.00 uur gesloten zijn!!  

Sporten blijft overdag mogelijk van 5.00 uur tot 17.00 uur. Dit geldt voor vrij spelen, trainingen, competities en toernooien.  

Dus ook geen tennisles na 17.00 uur! Timo van Tennis Tuning zal de lessende leden persoonlijk inlichten over de wijzigingen en/of mogelijkheden.   

Het is toegestaan om gebruik te maken van het clubhuis (Baan 9) als het terras overdag op de racketochtend als op zaterdagmiddag (uiterlijk tot 17 uur) mits de volgende richtlijnen worden nageleefd;  

 • Een CTB is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van het clubhuis (Baan 9) en terras van onze sportlocatie. Een vaste zitplaats is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis (Baan 9) of het buitenterras een CTB moet laten zien. De controle kan gedaan worden door CTB-vrijwilligers (aangestelde leden) en/of commissie- als bestuursleden.
 • Naast de vaste zitplaats is het dragen van een mondkapje bij het verplaatsen verplicht als ook het aanhouden van de 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Het is niet toegestaan om tijdens de gesloten tijden gebruik te maken van het buitenterras met meegenomen eigen consumpties.
 • Publiek is niet toegestaan op het park. Ouders, familie en vrienden kunnen dus niet komen kijken bij trainingen en/of wedstrijden.

Wij maken de leden erop attent dat wanneer er geen medewerking wordt gegeven aan onze controlerende CTB-vrijwilligers als op de bovenstaande richtlijnen het bestuur per direct zal overgaan tot een algehele sluiting van ons clubhuis (Baan 9) als buitenterras zeker tot zaterdag 18 december.            

Het belangrijkste blijft!!
Als lid van de Oudelande dient iedereen zijn gezond verstand te gebruiken, houden we altijd 1,5 meter afstand en blijven we thuis bij Corona gerelateerde klachten! We blijven dus ook thuis wanneer u getest bent en nog op de uitslag wacht. Wij vragen aan alle leden in de risicodoelgroep of niet om extra voorzichtig te zijn en men dient zelf de verantwoording te nemen of het veilig is!   

 

Najaar- en winter activiteiten        

 • VaDoMoZo familietoernooi van zondag 12 december gaat vooralsnog gewoon door. In overleg met de Bar- en Jeugdcommissie zal wel het gebruik van het clubhuis (Baan 9) als buitenterras nader bekeken worden op eventuele extra maatregelen. Geef je nu dus nog snel, vóór 9 december, op bij [email protected]. Elke combinatie van volwassene en kind is mogelijk. Enige voorwaarde is dat of de volwassene of het kind lid is van onze vereniging.

 

 • Update Interne Wintermixcompetitie Helaas kan de Interne Wintermixcompetitie als gevolg van de coronamaatregelen op vrijdagavond geen doorgang vinden. We hebben gekeken of we deze de komende weken op zondag zouden kunnen spelen, maar vanwege organisatorische redenen is dat in de maand december niet mogelijk. Daarom is besloten dat we dit kalenderjaar deze competitie niet meer gaan spelen. Wel gaan we na de volgende persconferentie bekijken wat de mogelijkheden zijn voor volgend jaar. Mocht dat lukken (op vrijdagavond of op zondagmiddag) dan zullen we gaan kijken of we er een aantal datums aan vast kunnen plakken. Kortom:

   1. Op vrijdag 3, 10 en 17 december gaat de wintermixcompetitie niet door.
   2. De datums 7, 14, 21 en 28 januari staan voorlopig nog on hold.
   3. Na de volgende persconferentie (waarschijnlijk 14 december) bepalen we verder wat de  mogelijkheden zijn voor het nieuwe kalenderjaar.
   4. Je kunt je nog steeds opgeven via de mail; [email protected]

Namens de TC, Marion Jacobs

 • Kerstworkshop vanwege de aangepaste verplichte sluitingstijden van 17 uur zullen de kerstworkshops verplaatst worden naar zaterdag 4 en 11 december vanaf 14 uur. De deelnemers zullen ook door Christa van Zalingen-Admiraal op de hoogte gebracht worden.
 • Klaverjasavonden tot 18 december komen helaas vanwege de verplichte sluitingstijd van ons clubhuis (Baan 9) te vervallen.  

Bardiensten
Zo lang de nieuwe richtlijnen voor ons Clubhuis (Baan 9) aanhouden komen de doordeweekse ingeplande avond bardiensten te vervallen.   

Nieuwscategorieën