Senior Plus Event 2018 T.V. d'Oudelande

18 juli 2018


Attentie: Privacy bescherming  persoonsgegevens:

Geachte medesporters, zoals ongetwijfeld bij iedereen bekend, kunnen we niet meer een verslag maken met de namen van de deelnemers, aan dit prachtige toernooi, wat ieder jaar weer een feest is om mee te maken. Maar om toch de winnaars in het zonnetje te kunnen zetten....klik HIER om uw toestemming omtrent de genoemde namen voluit te mogen geven.Winnaar Poule 1. Ton van D &  Harry L.
Winnaar Poule 2. Manus S.  &  Herman H.
Winnaar Poule 3. Kid S.        &  Andre  R.
Winnaar Poule 4. Jacques  N.& Ben van  R.
Winnaar Poule 5. Jenny  B.    & Marry B.
Winnaar Poule 6. Sonja van D. & Boukje L.
Winnaar Poule 7. Anneke S.   & Theo van de G.
Winnaar Poule 8. Yvonne van D. & Thomas van D.
Winnaar Poule 9. Suzan de J.  &  Bert de N.

De bar werd deze keer bemand door Hennie van E. en zijn maat Nomen Nescio en de keukendienst viel dit keer onder het mom van ons welbekende lid Hans. De hapjes en de voortreffelijke lunch waren deze keer in handen en later bij het uitdelen, uit handen, van Yolanda H. en Mariska V. Opvallend dat er deze keer kip saté met pindasaus opgediend werd. Voor de bar omzet een perfect gebeuren. Dit moeten we vaker doen mensen!

De organisatie was natuurlijk wederom in vertrouwde handen van onze Sjaak O. uit Ridderkerk. Onder het genot van het gerstenat werden de prijzen uitgereikt. Daarna klonk het enige echte meezing nummer (echt Amazing!) over de gezonken woonboot, gelukkig heeft Annemieke K. bij de vijfde keer de repeat verwijderd.

Het begon met de mooie woorden van Sjaak O. te Ridderkerk. Meedoen is belangrijker dan winnen en dat was te merken: ontspanning gemixed met inspanning....wat een sfeer!!! .... van heinde en ver kwamen de deelnemers, goed gemutst binnen om te pinnen.

De flesjes water vonden gretig aftrek! Ook de emmers water verzorgd door ene Ger. R. ook uit Ridderkerk. Bekend als handlanger van Sjaak. O .Bij alle door Sjaak. O. georganiseerde toernooien en beroemde quizzen, zijn enige echte rechterhand.

En uiteraard was de heerlijke lunch die zorgde voor de ouderwets goed gevulde buikjes, waar achteraf, uiteraard de verliezende koppels ook weer eens ouderwets last van hadden. Maar de winnende koppels waren blij met deze verse salade en kip saté.

Bij de prijsuitreiking ontvingen de winnaars mooie flessen rosé en voor de poedels....de blikken gebruikte ballen....kunnen ze nog eens mee oefenen.

Na de prijsuitreiking ging heel Oudelande ouderwets los.  Enigszins door de hitte afgeremd was er dit keer geen polonaise... waardoor we net zo lang inhaakten totdat de woonboot echt was gezonken....

Kortom het was weer heul, heul gezellig....

De B. Ridderkerker

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 421 601

Address

Oosterparkweg 9
2986 AE Ridderkerk