Trainingen (SimonTennis)

21 januari 2019


Beste Leden,
 
Afgelopen week zijn wij op de hoogte gebracht door Simon Tennis dat onze huidige tennistrainer Ronald binnenkort een nieuwe uitdaging aangaat bij een andere tennisschool in regio. Dit zal tot gevolg hebben dat Ronald vanaf begin maart niet meer op ons tennispark de tennislessen zal verzorgen.

Afgelopen zaterdag hebben Gerard Groenewegen en Peter Hartveld een positief gesprek gehad met Mike Simon om te kijken hoe wij de ontstane vacature gezamenlijk gaan oppakken vanwege het aanstaande nieuwe tennisseizoen. Simon Tennis heeft ons wel bevestigd dat er op korte termijn een nieuwe gelijkwaardige 'club' tennistrainer op ons tennispark de lessen zal gaan overnemen en dit ook zal voortzetten in het nieuwe tennisseizoen. Wij als bestuur zullen het selectie proces nauwlettend volgen en hier ook zeker een stem in hebben.

Wij, als vereniging en bestuur, gunnen Ronald natuurlijk deze nieuwe uitdaging. Wij danken Ronald dan ook voor zijn positieve inzet voor onze tennisvereniging en wensen hem alle goeds toe voor de toekomst.

Namens het bestuur,
Peter Hartveld en Gerard Groenewegen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 421 601

Address

Oosterparkweg 9
2986 AE Ridderkerk