Update coronavirus

15 november 2020


Beste leden,

 
Met spanning zien wij en u vast ook uit naar de komende dinsdagavond persconferentie waarbij we er natuurlijk van uitgaan dat de eerdere versoepelde richtlijnen zullen worden hersteld waardoor het vanaf woensdag 18 november hopelijk weer mogelijk is om met zijn allen te kunnen gaan dubbelen. Helaas verwachten wij wel dat Baan 9 als ons clubhuis zeker nog wel tot half december gesloten zal blijven.
 
Maar we hebben deze keer ook eens goed nieuws!!
 
Afgelopen week hebben wij als bestuur namens de Gemeente Ridderkerk van Sport Service Ridderkerk het voor onze vereniging zeer belangrijke en goede bericht ontvangen dat alle baanhuur vanaf 1 maart t/m 31 december 2020 kwijtgescholden zal worden aan alle sportverenigingen binnen Ridderkerk.
Voor ons als vereniging geeft dit, naast de overige ontvangen overheidsondersteuning, meer dan verwacht een extra positieve meevaller in onze financiële situatie. Na overleg binnen het bestuur en met goedkeuring van onze penningmeester gaan wij, in navolging op de eerder gedane toezegging in het voorjaar, deze positieve meevaller zoveel mogelijk teruggeven aan onze trouwe leden welke het afgelopen tennisseizoen helaas door de steeds gewijzigde richtlijnen de geliefde tennissport heel anders hebben beleefd.
 
Het bestuur heeft dan ook onderling besloten om alle trouwe leden bij de contributie voor 2021 eenmalig te gaan compenseren. Daarnaast gaan wij voor de toekomstige belangrijke doelgroep in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar een nieuw studenten lidmaatschap introduceren.

 

Vaststelling contributie 2021

In tegenstelling tot het in de stukken van de algemene vergadering van 7 maart 2020 opgenomen besluit zal de contributie voor 2021 niet geïndexeerd worden. Het bestuur heeft daarnaast besloten om eenmalig de contributie voor 2021 te verlagen. Dit, omdat de financiële situatie van de vereniging dit toestaat en het past in het beleid om het lidmaatschap zowel voor bestaande leden als nieuwe leden aantrekkelijk te houden c.q. te maken.
 
Senioren                           (in 2020 Euro 182,00)               Euro   160,00
 
Junioren t/m 17 jaar          (in 2020 Euro 100,00)               Euro     85,00
 
Mini’s t/m 11 jaar              (in 2020 Euro   63,00)               Euro     55,00
 
Studenten 18 t/m 25 jaar (in bezit van studentenpas)         Euro   125,00
 
Het mag daarnaast ook wel eens gezegd worden dat wij als bestuur zeer trots zijn op al onze leden zowel jong als oud en natuurlijk onze commissieleden die vanaf half maart zich bij elke wijziging of aanscherping zich zo goed aan richtlijnen hebben gehouden, extra hulp hebben geboden en het belangrijkste met veel plezier zijn blijven komen tennissen op ons sportpark.
 
Het tennisseizoen 2020 is helaas niet meer goed te maken maar met elkaar gaan we deze Corona strijd overwinnen en ons voorbereiden op een nieuw geweldig tennisseizoen 2021 met hopelijk weer veel clubactiviteiten, spannende competitie dagen als een gezellig drankje met elkaar in Baan 9 of op het terras.

 

Wij hebben een nieuwe Corona proof tennisleraar!!

                                                        

Natuurlijk gaan we onze tennisleraar niet zomaar vervangen door een machine maar een grote wens voor de tennislessen bij onze jeugd was een nieuw goed werkend ballenkanon binnen de club. Onze tennisschool kan in de huidige Corona situatie bij het geven van de tennislessen aan onze jeugd maar zeker ook bij de tennislessen aan de seniorgroepen dit ballenkanon goed gebruiken.

Na de uitgesproken wens aan de sponsorcommissie hebben deze gelijk positief geschakeld en zo is dit nieuwe ballenkanon aan de club geschonken door de ‘Vrienden van de Oudelande’

Namens de vereniging en jeugd bedanken wij de sponsoren voor deze mooie als nuttige schenking.

Nieuwscategorieën