Afhangbord

 
Een baan reserveren
 
T.V. d'Oudelande maakt gebruik van een digitaal afhangsysteem. Via het touch-screen, in de hal van het clubhuis, kan men eenvoudig een baan reserveren. Tevens kan men een baanoverzicht opvragen.
 
Om een baan te kunnen reserveren heb je een KNLTB-pas nodig die door de kaartlezer rechts van het scherm gehaald dient te worden. Indien het scherm zwart is kun je het afhangsysteem activeren door het scherm aan te raken.
 
Via de KNLTB ClubAapp is het mogelijk een baan te reserveren. Als je een reservering hebt gemaakt via de ClubApp ontvang je een bevestiging per mail. De reservering dient nog wel bevestigd te worden op het touch-screen in de hal.
 
Neem bij storing of andere problemen contact op met Rob de Jong: 06-31621067.
Laat een voicemailbericht achter met vermelding van je naam, bondsnummer en telefoonnummer.
 
Tijden
 
Alle tennisbanen kunnen dagelijks bespeeld worden van 08.00 tot 23.00 uur.
 
Voor een enkelspel reserveer je 40 minuten.
Voor een dubbelspel reserveer je 40 minuten.
 
Als er sneeuw op de tennisbanen ligt mag er absoluut niet op worden gespeeld!
 
Baanverlichting
 
We beschikken op ons park over nieuwe energiezuinige LED baanverlichting.
Een beknopte handleiding voor de bediening van de baanverlichting kan je hier downloaden
 
Goed om te weten
 
- Gereserveerde banen, zoals voor trainingen, toernooien en andere activiteiten worden vooraf ingesteld en zijn dus altijd direct zichtbaar. Dus ook al was je niet op de hoogte van een reservering dan vertelt het systeem je dat wel op het moment dat je wilt gaan spelen. De activiteiten zullen overigens ook op de website zichtbaar zijn.
 
- De trainingen worden gegeven op de gravelbanen. Incidenteel kan de trainer ook gebruik maken van de andere banen. Dat wordt in het afhangsysteem aangegeven.
 
- De baanbezetting tijdens toernooien wordt verwerkt in het afhangsysteem. Er kan dan niet worden gereserveerd op de door de organisatie gereserveerde banen. Alleen in overleg met de organisatie kun je gebruik maken van een tennisbaan.
 
- Voor het reserveren van en spelen op de banen geldt de ongeschreven regel van sportiviteit.