Informatie & instructie

Tennissen maakt dorstig en vaak ook hongerig!
We streven er dan ook na om de bar zo vaak mogelijk open te hebben zodat iedereen die heeft getennist hiervan gebruik kan maken. Om dit mogelijk te maken en niet afhankelijk te zijn van vrijwilligers hebben we afgesproken dat alle seniorleden bardienst draaien.
 
Voor informatie & instructies voor het invullen van je bardiensten kun je contact opnemen met de Barcommissie: [email protected]
In het Stappenplan vindt je alles over hoe je je bardienst in kunt plannen.
In het Barreglement kan je alles lezen over hoe we de bardienst hebben opgezet. 
 
Belangrijke aandachtspunten
 
- Als je geen bardiensten wenst te draaien kun je deze afkopen voor € 42,50 p/bardienst. Dit bedrag dien je over te maken op RABO rekeningnummer NL03 RABO 0355 4511 66 t.n.v. T.V. d'Oudelande o.v.v. volledige naam en bondsnummer.
 
- De boete voor het niet komen opdagen voor een bardienst bedraagt € 85.- p/bardienst.
 
- Als je verhinderd bent, zorg er dan zelf voor dat je je bardienst ruilt met een ander lid. Als je je bardienst hebt geruild, geef dit dan ook door aan de Barcommissie: [email protected] Dit in verband met de sleuteloverdracht! Alleen in UITERSTE NOOD kun je bij ons terecht en zullen wij in overleg met jou zoeken naar een oplossing.
 
Wij hopen op jullie sportieve medewerking.
 
Met ingang van 2017 kun je in het clubhuis alleen betalen met je pin- of KNLTB-pas. Meer informatie over het opwaarderen van je KNLTB-pas is te vinden op de pagina Opwaarderen KNLTB-pas.