TennisKids

 
Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Tenniskids bij T.V. d'Oudelande
 
Via de onderstaande links is er al een goed beeld te krijgen wat Tenniskids nu eigenlijk is. Maar hoe is Tenniskids nu bij T.V. d'Oudelande georganiseerd? Vóór iedere competitie inventariseert de trainer welke kinderen in aanmerking komen om Tenniskids te gaan spelen. Vervolgens worden de betreffende ouders benaderd voor een akkoord. Daarna worden deze kinderen ingedeeld in teams en doorgegeven aan de KNLTB.
 
De verdere voorbereidingen voor iedere competitie worden verricht door de Jeugdcommissie. Voor vragen kunnen zij bereikt worden via [email protected]
 
De kosten voor iedere competitie worden betaald door de vereniging.