Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.V. d'Oudelande! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/5 Algemeen
2/5 Lidmaatschap
>
3/5 Vrijwilligers T.V. d'Oudelande is een club die draait op vrijwilligers. Met elkaar proberen we het tennissen nog leuker te maken en leer je veel mensen kennen. We proberen ook de capaciteiten van leden en ouders zoveel mogelijk te benutten. Ook al heb je weinig tijd, wij vinden het leuk om iedereen bij de club te betrekken. Binnenkort nemen we contact met je op om te kijken wat jij/je ouder(s) voor de club zou(den) willen en kunnen betekenen. Je kunt onderstaand alvast aangeven wat je leuk zou vinden:
4/5 Diverse vragen:
5/5 Persoonsgegevens Uw gegevens worden niet aan derden voor commercieel gebruik uitgewisseld. Indien dit wel gebeurt, zal hier vooraf toestemming voor worden gevraagd. Zie ook onze privacyverklaring (onder T.V. d'Oudelande). Wel zullen, indien noodzakelijk, relevante gegevens worden uitgewisseld met derden die nodig zijn voor lidmaatschap gerelateerde zaken. Voor het aangaan van het lidmaatschap is akkoordverklaring hiermee verplicht.

Graag verwijzen wij naar onze Privacy Verklaring onder het menu item "T.V. d'Oudelande"