Laddercompetitie

Vanaf 1 juli a.s. starten we met een laddercompetitie voor de onderdelen DE, DD, GD, HE en HD voor zowel senioren (vanaf 17 jr) als junioren (t/m 17 jr).

Er kan ingeschreven worden voor meerdere onderdelen. Lees hier hoe je kan inschrijven voor de laddercompetitie via de "Mijn omgeving" op de clubsite. Inschrijven kan ook via de ClubApp

De Ladder is een interne competitie waar spelers/koppels elkaar kunnen uitdagen en er, na invoer van de uitslag, een nieuwe positie zichtbaar wordt op de ladder. De laddercompetitie loopt tot aan de start van de competitie van 2020 (12 september).  Reglement:

In de Clubapp wordt zichtbaar wie men kan uitdagen (dit zijn spelers/koppels van twee tredes hoger en verder iedereen eronder).

Een wedstrijd kan op ieder moment worden gepland. Dit kan door op de gebruikelijke manier af te spreken en af te hangen (maximale speeltijd 1 uur) of door een baan af te hangen op de daarvoor speciaal gereserveerde laddermomenten (maximale speeltijd 2 uur). Deze laddermomenten zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en van 21.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 13.00 uur. Er wordt een aantal banen vrijgehouden voor de laddercompetitie, het precieze aantal hangt af van het aantal deelnemers. De laddermomenten die op donderdagavond niet zijn gereserveerd, zullen worden vrijgegeven voor het vrijspelen.

Bij een maximale speeltijd van 1 uur worden de games doorgeteld tot einde wedstrijd. Indien er meer tijd beschikbaar is, bepaalt men in onderling overleg hoe er gespeeld gaat worden: bijvoorbeeld een super tiebreak i.p.v. een derde set en/of na deuce winnende punt. Op de speciale laddermomenten dient er een volledige wedstrijd te worden gespeeld, dus met een eventuele derde set en na deuce voor- en nadeel.

Ook leden met een zomerlidmaatschap zijn uiteraard van harte welkom om mee te doen.

Uitdagen gaat via een nieuwe functie in de Clubapp. Lees hier hoe je dat kan doen.
LET OP! De "uitdagen" knop verschijnt pas bij de start van de competitie (1 juli a.s.)

Heb je vragen of opmerkingen dan horen we dat uiteraard graag. Dit kan door ons aan te spreken of een mailtje te sturen naar [email protected] 

Namens de TC,
Marion Jacobs en Arthur Verhoeven